18.4 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Mădălina Zanfir şi Elena Frîncu, junioare la clubul de fotbal Universitatea Alexandria, convocate la loturile naţionale

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În aceste zile, la Mogoşoaia, loturile naţionale de junioare U 17 şi U 19 s-au reunit pentru a efectua un stagiu de pregătire în vederea disputării jocurilor pentru calificarea la turneul final al Campionatului European U 17, respectiv U 19, de anul viitor. Printre sportivele convocate de antrenorii celor două reprezentative se află şi jucătoarele echipei de fotbal feminin Universitatea Alexandria, şi anume Mădălina Zanfir, la U 17, şi Elena Frîncu, la U19.

Luna trecută, trei dintre junioarele echipei din municipiul reşedinţă de judeţ, este vorba despre Loredana Pandele, Antonia Ivan şi Eliza Pană, s-au aflat alături de alte fete din ţară, la acţiunea de selecţie a lotului naţional U 15, de la Mogoşoaia. Începând cu acest an, cele 3 sportive pot evolua şi la echipa de senioare, aşa că ne-am bucura să le vedem debutând pentru Universitatea Alexandria în prima ligă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare