1.4 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 8, 2023

De astăzi, în comuna Furculeşti va fi deschis un alt cabinet pentru vaccinare cu serul Moderna

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a anunţat că, începând de astăzi, vor fi deschise încă 12 cabinete pentru vaccinare cu serul Moderna, în mai multe judeţe, printre care şi Teleorman.

“Mâine dimineaţă (n.n marţi, 6 aprilie) vor fi deschise încă 12 fluxuri/cabinete pentru vaccinare cu serul Moderna. Astfel, vom ajunge la 89 de fluxuri pentru acest tip de vaccin. Ele au fost adăugate în platforma RoVaccinare din 2 aprilie, iar până la ora 16:00 au fost programate 4.993 persoane doar pentru aceste cabinete noi”, se arată în mesajul postat pe o pagină de socializare.
Andrei Baciu a mai spus că sunt 9 judeţele unde se vor deschide aceste fluxuri/cabinete: Buzău (1 cabinet), Cluj (2 cabinete), Dolj (1 cabinet), Ialomiţa (2 cabinete), Mureş (1 cabinet), Prahova (1 cabinet), Sălaj (1 cabinet), Teleorman (1 cabinet) şi Tulcea (2 cabinete)
“Cifrele de la ora 16:00 pentru cele 12 fluxuri arată că 8.350 persoane au fost înscris pe lista de aşteptare, 6.159 persoane au fost notificate şi 4.993 persoane au fost programate. Prin cele 12 fluxuri vor trece săptămânal peste 5.000 de persoane. Orice cabinet deschis ne ajută să atingem obiectivul pe care ni l-am asumat, iar din luna iunie, aşa cum a precizat dl premier Florin Câţu, să facem un prim pas spre revenirea la viaţa de dinainte de pandemie. În luna iulie vrem ca rezultatele să ne arate că cel puţin 10 milioane de persoane au fost vaccinate”,  a precizat secretarul de stat.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare