29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Lui Ervin Zevzelch i s-a furat telefonul! Candidatul-jucărie a sunat la 112!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Candidatul-jucărie pentru primăria Alexandria, Ervin Zevzelch, a continuat ”tirul” întâlnirilor cu alegătorii din municipiul reşedinţă de judeţ. Sâmbătă, 28 mai, E.Z, însoţit de câţiva tineri, a dat o raită printre locuinţele situate pe strada Al. Ghica. În zona spitalului Vedea, băiatul a poposit la câteva case de ţigani, unde le-a înmânat programul electoral, un teanc de foi A3, în care se regăsea şi moaca lui.

Între două dezbateri electorale, cu analize ştiinţifice asupra ideologiei partidului pe care îl reprezintă, cu argumente pro sau contra despre „futurismul” în politica judeţeană, Ervin Zevzelch a plecat… uşurat. „Uşurat” de telefonul de fiţe. Când competitorul-păpuşă şi-a dat seama „că cântăreşte mai puţin” a sunat la poliţie. Un echipaj a venit în zonă, luând la puricat mai multe familii, inclusiv pe puradei. După câteva percheziţii corporale, oamenii legii au găsit telefonul. Sub fusta unei ţigănci, în zone greu accesibile, unde odorul are esenţă de mărgăritar şi narcise. Dar nu-I bai, Vanish scoate orice miros, oricât de puternic ar fi! Soluţii sunt, important să le găseşti.

La final, se impune o singură întrebare: „Păi, mă, Zevzelchule, tu nu eşti în stare să ţii un telefon, să ai grijă de tine şi de lucrurile tale, cum dracu să conduci un oraş cu 50.000 de suflete?!”.

P.S.: Poate, „domnul” Ervin „întocmeşte” o conferinţă de presă, să explice opiniei publice cum a fost… executat! Nu de o gaşcă de mafioţi, ci de o instanţă judecătorească. Preoţelul a dat şi el o „ţeapă”. A luat nişte bunuri pe care a „uitat” să le plătească. Zelch, cum se numeşte cel care dă ţepe? Cumva…, ţepar?! Păi, măi, băiat, care întinzi mânuţa către electorat, tu ai vrea să ţepuieşti un oraş întreg? Aşa zice Domnul?! Mai gândeşte-te oleacă, du-te şi… autospovedeşte-te!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare