15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Lizica Nicolae va fi numită prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De la jumătatea lunii viitoare, Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman va avea un nou prim procuror. Este vorba de Nicolae Lizica, candidat care a obținut cele mai bune rezultate la examenul desfășurat pe parcusrsul a trei luni.

”În data de 28 iunie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţiile de conducere pentru care au candidat a procurorilor care au obţinut rezultatul cel mai bun la concursul sau examenul desfăşurat în perioada în perioada 25 martie – 23 iunie 2016, începând cu data de 15.07.2016. La Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman va fi numită în funcția de prim procuror, Nicolae Lizica”, se arată în hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii.

Mai trebuie precizat faptul că, la momentul acesta, Nicolae Lizica ocupă funcția de prim procuror adjunct la Parchetul Teleorman.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare