29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Liviu Dragnea, un bun negociator, un strateg de excepţie!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Oricâte păcate ar avea preşedintele Liviu Dragnea, şi are, săracul, nimeni, indiferent de partea baricadei politice în care se află, nu-i poate contesta calităţile de bun negociator/mediator şi de un extraordinar strateg. A demonstrat cu vârf şi îndesat, în aceste zile, când a dat o lovitură sub centură adversarilor politici, prin susţinerea alegerilor primarilor dintr-un singur tur de scrutin. Până şi premierul Cioloş a rămas mut. Dar unde-i lege, nu-i tocmeală! Şi astfel primul tehnocrat al ţării s-a supus. A fost nevoit sâ îngurgiteze ideea lui Dragnea.
Este prima victorie de răsunet pe care politicianul versat, uns cu toate alifiile vieţii, o obţine în calitatea sa de şef al celui mai mare partid din ţară.
Una peste alta, reuşita liderului social democrat aduce o stare de linişte şi în rândul primarilor din Teleorman care, până mai ieri, contestau decizia lui Dragnea, de a boicota alegerile, şi se întrebau dacă „preşedintele s-a ţicnit”. Nu, nici vorbă! Din contră, Dragnea joacă cartea vieţii sale în politică. Şi o joacă dur, cum nimeni nu a mai făcut până acum!

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare