25.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Liviu Dragnea, un bun negociator, un strateg de excepţie!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Oricâte păcate ar avea preşedintele Liviu Dragnea, şi are, săracul, nimeni, indiferent de partea baricadei politice în care se află, nu-i poate contesta calităţile de bun negociator/mediator şi de un extraordinar strateg. A demonstrat cu vârf şi îndesat, în aceste zile, când a dat o lovitură sub centură adversarilor politici, prin susţinerea alegerilor primarilor dintr-un singur tur de scrutin. Până şi premierul Cioloş a rămas mut. Dar unde-i lege, nu-i tocmeală! Şi astfel primul tehnocrat al ţării s-a supus. A fost nevoit sâ îngurgiteze ideea lui Dragnea.
Este prima victorie de răsunet pe care politicianul versat, uns cu toate alifiile vieţii, o obţine în calitatea sa de şef al celui mai mare partid din ţară.
Una peste alta, reuşita liderului social democrat aduce o stare de linişte şi în rândul primarilor din Teleorman care, până mai ieri, contestau decizia lui Dragnea, de a boicota alegerile, şi se întrebau dacă „preşedintele s-a ţicnit”. Nu, nici vorbă! Din contră, Dragnea joacă cartea vieţii sale în politică. Şi o joacă dur, cum nimeni nu a mai făcut până acum!

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare