Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Liberalii teleormăneni își desemnează candidații pentru primăriile din Roșiori și Zimnicea - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Liberalii teleormăneni își desemnează candidații pentru primăriile din Roșiori și Zimnicea

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Săptămâna viitoare, liberalii teleormăneni vor cunoaște numele candidațior pentru primăriile din Roșiorii de Vede și Zimnicea. Identificarea celor mai buni competitori se va face în urma unui sondaj de opinie, cercetare sociologică ce este în plină desfășurare.
Copreședintele Cristi Barbu a afirmat că, la Zimnicea, Mariana Prună și Marin Stafie au intrat în bătălia sondajelor, în timp ce la Roșiorii de Vede, lupta se va da între Constantin Berechet, Daniel Fierăscu, Ivănică Relu și Adrian Popescu.
Până la sfârșitul lunii februarie, liberalii din județ vor încheia lista de candidaturi, în toate comunele din Teleorman. Lansarea oficială a candidaților pentru Consiliul Județean Teleorman și primăria Alexandria va avea loc în luna martie, eveniment la care sunt așteptați președinții Alina Gorghiu și Vasile Blaga, dar și importanți membri ai PNL de la Centru.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare