Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Adrian Gâdea va fi „locomotiva” PSD pentru CJ Teleorman - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Adrian Gâdea va fi „locomotiva” PSD pentru CJ Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Speculaţiile pe marginea persoanei în jurul căreia social democraţii din judeţ se vor alinia pentru câştigarea Consiliul Judeţean Teleorman au luat sfârşit. Actualul preşedinte, Adrian Gâdea, este candidatul PSD la alegerile din iunie, pentru şefia CJ. Decizia a fost luată vineri, în urma unei consultări cu primarii din judeţ, cu parlamentarii teleormăneni şi cu oamenii din conducerea formaţiunii politice, eveniment prezidat şi coordonat de către Liviu Dragnea.
În atare condiţii, Dan Carmen Daniela va rămâne prefectul judeţului. Până la noi ordine. Surse social democrate au declarat că viitorul politic al Danei este bătut în cuie. Undeva, la Camera Deputaţilor. În funcţie de rezultatul de la locale, actualul prefect va fi capul de afiş la alegerile din iarnă, pentru legislativul ţării.
Totodată, Adrian Gâdea va deveni şi preşedintele PSD Teleorman, hotărâre unanim acceptată de cei prezenţi. Astfel, se pune capăt luptei pentru şefia partidului în judeţ.
Din toată această poveste, cel mai şifonat a ieşit Victor Drăguşin, preşedintele PSD Alexandria, care, nici de data aceasta nu a tras lozul câştigător. Pesemne că Liviu Dragnea nu are,încă, totală încredere în el şi nu a riscat să dea partidul pe mâna unui om ce nu are destulă maturitate în politică.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare