29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Lansare de carte: ”Funcţionarul public în Dreptul Penal”, de Dan Botez

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La sfâşitul săptămânii trecute, în Sala de întruniri publice a Consiliului Judeţean Teleorman, a avut loc lansarea cărţii „Funcţionarul public în Dreptul Penal”, de Dan Botez, eveniment la care au participat invitaţii domniei sale, prof. univ. dr. Constantin Mitrache şi prof. univ. dr. Emilian Stancu, de la Univ. Bucureşti, a căror prezenţă vorbeşte de la sine despre valoarea cărţii domnului Dan Botez.

La evenimentul de lansare a cărţii au fost prezenţi domnul Cornel Bleajă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman,conducerea şi funcţionari din cadrul Consiliului Judeţean Teleorman, primarul municipiului Alexandria, domnul Victor Drăguşin, alţi invitaţi şi personalităţi locale.

Lansarea cărţii „Funcţionarul public în Dreptul Penal” se va dovedi foarte utilă pentru toţi funcţionarii publici, din orice domeniu, dar şi pentru cei interesaţi în cunoaşterea unor aspecte de drept penal care îi privesc pe funcţionarii publici în exercitarea atribuţiunilor lor, atât în slujba statului, cât şi a cetăţeanului, de aceea, conducerea C.J.T., mulţumeşte autorului, pentru că a hotărât să lanseze la instituţia noastră cartea domniei sale.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare