13 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 25, 2024

La Vârtoape, tradiţia continuă! “Cupa de Ciocolată”, competiţie sportivă ajunsă la a XV-a ediţie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Într-o organizare de excepţie, cu respectarea tuturor măsurilor impuse de starea de alertă, în localitatea Vârtoape s-a dat startul celei de-a XV-a ediţii a “Cupei de Ciocolată”. Evenimentul a fost organizat de către Clubul Sportiv Vârtoape, preşedinte profesor Ion Bratu, Direcţia Judeţeană pentru Sport Teleorman, AJF Teleorman, cu sprijinul material şi logistic al primăriei din localitate.
La competiţie s-au înscris elevii şcolilor din Vârtoape, Olteni, Perii Broşteni, Gărăgău şi Băcăleşti. Au fost două probe de concurs: cross, la care au participat elevii din clasele I-VIII, împărţiţi pe categorii de vârstă, preşcolarii din comună, iar întrecerea de fotbal a fost destinată atât băieţilor, cât şi fetelor.
Premiile, constând în echipament sportive, au fost înmânate de către directorul DJS Teleorman, Constantin Berechet, şi de către Stan Prodan, preşedintele AJF Teleorman. Cei mai buni dintre cei buni au fost recompensaţi cu echipamente sportive de către Clubul Sportiv din Vârtoape.
La finalul competiţiei, profesorul Ion Bratu a ţinut să mulţumească primarului Stancu Petre pentru implicarea în susţinerea evenimentului. Renumitul profesor şi antrenor a mai precizat că, în următoarea perioadă, Clubul pe care îl reprezintă va participa la Crosul organizat de DJS Teleorman, la Roşiorii de Vede, şi la competiţia de fotbal “Cupa Satelor”, eveniment aflat la a doua ediţie.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare