4 C
Judeţul Teleorman
miercuri, decembrie 7, 2022

La Suhaia, tradiţia continuă. Deputatul Cristi Barbu, la SFAT cu seniorii din localitate

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

După o perioadă în care adunările publice au fost interzise, din cauza măsurilor impuse de starea de alertă, deputatul Cristi Barbu a reluat întâlnirile cu seniorii din localitatea Suhaia. La finalul săptămânii trecute, pe platoul din faţa Căminului Cultural, demnitarul teleormănean i-a invitat pe înţelepţii comunei la o discuţie destinsă şi prietenoasă. Aşa cum se întâmplă de fiecare dată, cele mai importante probleme al comunităţii locale au fost întoarse pe toate feţele. Discuţiile s-au purtat în jurul proiectelor ce se derulează în comuna Suhaia, stadiul lucrărilor şi care sunt planurile de viitor. Şi, Slavă Domnului, în Suhaia, în această perioadă, sunt demarate o serie de proiecte menite a dezvolta localitatea. Printre acestea se numără, modernizarea drumului comunal care duce la terenurile agricole ale cetăţenilor din Balta Suhaia, o şcoală nouă sau un loc de agrement în care tinerii, şi nu numai, să-şi petreacă timpul liber.
Un alt subiect a făcut referire la vechea Biserică, lăcaş de cult cu o deosebită importanţă pentru seniorii din Suhaia. Aici, lucrările de modernizare şi consolidare sunt în toi, “se lucrează de zor”, după cum ne-a declarat unul dintre cetăţeni.
Nici crescătorii de animale nu au fost uitaţi. Deşi au existat discuţii pro şi contra pe marginea împărţirii lucernei, s-a găsit soluţia ideală pentru ca toată lumea să fie mulţumită. Iar veştile bune nu se opresc aici. În perioada următoare, cel puţin două proiecte, în valoare de milioane bune de lei, urmează să fie implementate la nivelul localităţii Suhaia.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Teleormanul, al doilea judeţ pe ţară cu rata şomajului în creştere, după Vaslui

Rata şomajului înregistrată la nivel naţional, la sfârşitul lunii octombrie, a ajuns la 2,96%, în urcare cu 0,08 puncte...

Articole similare