31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

La Siliştea, „pentru o viaţă sănătoasă” s-au cheltuit 230 de milioane pe fructe, dulciuri şi răcoritoare!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pentru angajații din administraţia publică locală a comunei Siliştea, sănătatea este cel mai de preţ lucru pe lumea asta. În doi ani de zile, între 2012 şi 2014, peste 230 de milioane de lei vechi s-au dus pe achiziţionarea de fructe, dulciuri şi răcoritoare. Doamnele, spun cetăţenii, iubesc bananele şi gutuile. Mai puțin lămâile. În schimb, domnii se înfruptă cu struguri şi prune. Fără sâmburi. Zice-se, pe ultimele le mai pun şi nițeluș la macerat! Apoi, le fierb într-o oală specială, ca să scoată microbii din ele.
Toate bune, zemoase și frumos mirositoare, însă, după consumul atâtor fructe exotice şi autohtone, a sosit şi nota de plată. De voie, de nevoie, toţi cei care s-au înfruptat vor fi obligaţi să-şi întoarcă buzunarele pe dos şi să achite consumaţia. În astfel de condiţii, fructele „de fiţe” vor deveni alimente tabu prin unitatea administrativ teritorială din Siliştea, iar fiecare salariat, când le va privi, îşi va face cruce şi va spune ”Ptiu, drace, d-aci!”
Una peste alta, zilele festive şi aniversările din localitate nu vor mai avea fast-ul de altădată. Se vor consuma boambe şi gheorghine, se va bea apă din fântână şi bragă, iar ca desert se va servi turtişoare cu brânză de capră și ceapă roșie. Ş-atunci, să te tot întrebi: de unde atâta vlagă pe funcţionari şi cum vor reuşi să mai lucreze pentru binele cetăţenilor?! Huuu, organe blestemate ale statului, dar-ar boala-n voi şi să vi se usuce mâna aia cu care consemnaţi saţul nostru!

Albert M.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare