29.2 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

La şaisprezece ani, Florin Piersic a furat douăzeci de farfurii şi tot atâtea furculiţe!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Forfotă mare, ieri, pe culoarele Judecătoriei din Alexandria. Un ţigan analfabet se tot ruga de unul şi de altul să-i găsească lista cu dosarele penale, în care apare şi nepotul său: „Haide, bre, te pup pe portofel, citeşte matale unde este si nepotul meu!”. Un tinerel s-a arătat dispus să-l ajute: „Zi-mi, bre, cum îl cheamă?”. „Păi, cum să-l cheme, tataie? Florin Piersic!”. Binevoitorul a citit listele lipite pe uşa sălilor de judecată şi a dat peste…nepot: Florin Piersic Lupu. Un minor (17 ani) care, anul trecut, a şmanglit de la un vecin douăzeci de farfurii şi tot atâtea furculiţe. De un an de zile este arestat la domiciliu.
Întrebat de ce i s-a pus acest nume, ţiganul a răspuns: „Uite, nevastă-mea toacă, de mică, toată ziua la seminţe. Şi când face sarmale. A văzut şi ea un film cu Florin Piersic care desfăcea seminţe dintr-o turtă şi scuipa cojile pe jos şi a zis să-i pună puradelului numele ăsta!”

Nicolae T.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare