29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

ISU Teleorman “s-a pus rău” cu Divinitatea! Mânăstirile din judeţ, amendate cu miliarde de lei

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

După tragicul eveniment de la clubul Colectiv, ISU Teleorman a dat iama în mai toate localurile publice din judeţ. Misiunea era clară, cine nu avea documentele la zi, privind securitatea la incendiu, era taxat pe loc, fără niciun fel de compromis. În urma raidului, câteva restaurante au fost închise, altele au primit amenzi de miliarde de lei vechi şi puţine au fost cele care au scăpat doar cu avertisment. Până şi Casa de Cultură din Alexandria, local ce aparţine primăriei, a fost sancţionată cu un miliard de lei.
De lungul braţ al legii nu au scăpat nici Casele Domnului din Teleorman, în cazul de faţă Mânăstirile. După un control “ca la Biblie”, Mânăstirea din Adămeşti a primit şi “răsplata”: amendă de 500 de milioane de lei vechi. Stareţul de la Adămeşti a considerat măsura exagerată şi ilegală, şi, pe cale de consecinţă, a chemat la bară Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, cerând judecătorilor să anuleze fabuloasa amendă.
Inspectorii ISU Teleorman “au dat o liturghie” şi celor 2 Mânăstiri din comuna Drăgăneşti Vlaşca. Ofranda nu a fost una creştinească, spre pomenirea sufletelor, ci un proces verbal prin care Mânăstirea “de bărbaţi” a primit o amendă de un miliard de lei vechi şi cea a “maicilor”, ceva mai puţin, numai 500 de milioane de lei vechi. Motivul, nu aveau asigurată securitatea la incendii. Deocamdată, cele 2 Mânăstiri din Drăgăneşti Vlaşca nu au contestat în instanţă procesul verbal de contravenţie.
Contactat telefonic, Gelul Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman, a confirmat faptul că Mânăstirile respective au fost sancţionate contravenţional, în urma unui control pe linie de securitate la incendiu.

Albert M.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare