7.9 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 9, 2022

IPJ Teleorman organizează concurs pentru posturile de şef de post în comunele Slobozia Mândra, Purani şi Cervenia

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman organizează concurs pentru ocuparea posturilor de şef post I în comunele Slobozia Mândra, Purani şi Cervenia.
Concursul va avea loc la data de 10.09.2021, începând cu ora 13.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, iar proba de concurs va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio şi/sau video. Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7.00, candidatul fiind declarat „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la interviul structurat pe subiecte profesionale.
În situaţia în care, la concursul pentru ocuparea unui post de conducere vacant, mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Candidatul nemulţumit de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare, ce va fi depusă în format electronic (semnată şi scanată în format electronic needitabil) la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman-Serviciul Resurse Umane resurseumane@tr.politiaromana.ro şi se soluţionează în termen de două zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere, de către comisia constituită în acest scop. Nota acordată după soluţionarea contestaţiei la interviul structurat pe subiecte profesionale este definitivă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare