1.1 C
Judeţul Teleorman
joi, decembrie 1, 2022

Drumul expres Alexandria-Bucureşti, o mare necunoscută. Deputatul Maria Stoian întreabă, ministrul Drulă nu ştie ce să răspundă!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De la vorbe la fapte este cale lungă. În urmă cu mai bine de trei luni de zile, Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor, anunţa pe pagina sa de facebook faptul că a fost lansată licitaţia pentru drumul de mare viteză ce va lega Alexandria de capitală. De atunci şi până acum, nimic concret iar subiectul pare că a fost dat uitării.
Într-o interpelare adresată ministrului Drulă, deputatul de Teleorman, Maria Stoian, îi solicită acestuia să răspundă la două întrebări pertinente, şi anume: În ce stadiu se află, în acest moment, drumul ce va lega Alexandria de Bucureşti şi dacă s-a stabilit cum va fi drumul, unul expres sau autostradă. Însă, la mai bine de o lună şi jumătate de la interpelare, demnitarul teleormănean nu a primit niciun răspuns, semn că ministrul Drulă nu prea ştie ce să răspundă.
„Având o infrastructură reabilitată şi modernă, ajută la dezvoltarea socială şi economică a ţării. Aţi anunţat public că, în această primăvară, s-a lansat licitaţia pentru unul dintre cele mai aşteptate proiecte din sudul ţării: drumul de mare viteză Alexandria-Bucureşti. Drumul naţional actual DN6 este sufocat şi este tranzitat de zeci de mii de vehicule, în fiecare zi, cum dumneavostra înşivă aţi declarat. Pentru informarea corectă a cetăţenilor cu privire la şansele de a se bucura de o infrastructură rutieră modernă şi un trafic fluidizat, între Alexandria şi Bucureşti, vă solicit, domnule ministru, următoarele precizări: În ce stadiu se află, în acest moment, drumul ce va lega Alexandria de Bucureşti şi s-a stabilit dacă drumul va fi unul expres sau autostradă”, se arată în interpelare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident mortal pe E70. Şoferul, un tânăr de 25 de ani din Buzescu, a decedat

La data de 30 noiembrie, a.c., ora 15.52, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de...

Articole similare