8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

IPJ Teleorman: Cazuri şi (ne)cazuri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Păcănele pot afecta grav buzunarul și libertatea!

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Năsturelu și inspectori din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc – Direcția Generală de Supraveghere și Control – Serviciul Teritorial Sud au efectuat o acțiune pe linia jocuri de noroc pe raza localității Năsturelu, jud. Teleorman la o locație în incinta căreia se exploatează aparate de jocuri electronice tip slot machines, fără licență și autorizații de exploatare.
La locația verificată au fost găsite 2 aparate de jocuri electronice neconforme cu prevederile legale și 2 aparate fără licență.
În cauză s-a luat măsura indisponibilizării celor 4 aparate de jocuri electronice, chei de acces la aparate si chei de citire a indexurilor, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de evaziune fiscală, desfășurarea de activități în domeniul jocurilor de noroc fără licență și autorizații de exploatare, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Acțiuni și sancțiuni pentru neacordarea de prioritate

În ziua de 03.02.2016, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au organizat și executat o acțiune pe linia neacordării de prioritate pietonilor, fiind aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.865 lei.
În cadrul acestei acțiuni, a fost depistat un bărbat în vârstă de 43 ani din mun. Turnu Măgurele în timp ce conducea un autoturism pe str. Turnu Măgurele din mun. Alexandria, un autoturism care era radiat din circulație din data de 11.12.2015.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 La volan, sub influența băuturilor alcoolice

În ziua de 03.02.2016, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 60 ani din comuna Lița, județul Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, în com. Lunca, județul Teleorman cu toate că se afla sub influența alcoolului.
Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 O tânăra de 21 de ani a vrut să se înfrumusețeze cu produse furate

În ziua de 03.02.2016, polițiștii din Roșiorii de Vede au depistat în flagrant pe str. Dunării din localitate o femeie în vârstă de 21 de ani   care sustrăsese produse cosmetice dintr-o societate comercială în valoare de 603 lei.
Prejudicial a fost recuperat integral și restituit societății vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 Percheziții la persoane bănuite de furt din locuințe

În ziua de 02.02.2016, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Videle și ai posturilor de poliție arondate, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, în temeiul autorizațiilor de percheziție emise de către Judecătoria Videle au efectuat percheziții domiciliare la locuințele a șase persoane din comunele Drăgănești Vlașca și Botoroaga, aceștia fiind suspectați de săvârșirea mai multor furturi din locuințe și anexe pe raza localităților Botoroaga, jud. Teleorman și a unor localități din județul Ilfov, de-a lungul anului în curs dar și în anii precedenți. De la locațiile percheziționate au fost ridicate mai multe bunuri care fac obiectul unor dosare penale.
Față de un bărbat în vârstă de 26 de ani din comuna Drăgănești Vlașca a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus în arestul I.P.J. Teleorman, urmând să fie prezentat Instanței pentru a dispune în cauză.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare