2.1 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, decembrie 9, 2023

IPJ Teleorman: 12 şoferi, prinşi băuţi la primele ore ale dimineţii

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Astăzi, în doar câteva ore, polițiștii rutieri au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale,au reținut 15 permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare șoferilor care au pus în pericol circulația pe drumurile publice.

La data de 29 iulie a.c., în intervalul orar 6.30-9.30, structurile de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au organizat și executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, în urma acțiunii desfășurate de către polițiști, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier, aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 20000 de lei, reținute 15 permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru consum de alcool, respectiv 12 sancțiuni și șapte pentru nepurtarea centurii de siguranță. Dintre cele 15 permise de conducere reținute, 12 au fost pentru consum de alcool. La fața locului au fost prezenți și jurnaliștii acreditați pe lângă Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman. Polițiștii rutieri teleormăneni vor organiza și executa, în perioada următoare, și alte acțiuni preventive.

Creșterea siguranței rutiere pe drumurile teleormănene reprezintă o prioritate a I.P.J. Teleorman, polițiștii acționând permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulație.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare