24.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, iulie 3, 2022

În Teleorman, rata de incidență a scăzut la 0,81. Doar 3 comune din județ, în scenariul ROȘU

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Conform ultimelor date publicate astăzi, 13 mai 2021, de către Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, doar 3 localităţi din judeţ sunt în scenariul ROŞU, după ce rata de infectare a depăşit 3 cazuri la mia de locuitori. Incidenţa cea mai mare se înregistrează în continuare, în comuna Bragadiru-6,05, cu 21 cazuri confirmate în ultimele 14 zile. Celelalte două comune aflate în scenariul roşu sunt Săceni-5,59 şi Moşteni-4,42.

În document se mai precizează faptul că, în 40 de localităţi (Băbăiţa, Balaci, Beuca, Bogdana, Bujoreni, Călmăţuiu, Călmăţuiu de Sus, Ciolăneşti, Cosmeşti, Crevenicu, Dideşti, Dracea, Fântânele, Frumoasa, Furculeşti, Gălăteni, Gratia, Islaz, Izvoarele, Lunca, Măgura, Mereni, Piatra, Pietroşani, Plopii-Slăviteşti, Rădoieşti, Răsmireşti, Salcia, Sârbeni, Scrioaştea, Scurtu Mare, Seaca, Sfinţeşti, Slobozia Mândra, Smârdioasa, Stejaru, Uda-Clocociov, Vedea, Viişoara, Zâmbreasca), incidenţa la 14 zile este 0.

La nivelul judeţului, incidenţa cumulată la două săptămâni este de 0,81 la mia de locuitori, 294 de cazuri fiind confirmate în ultimele 14 zile.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare