24.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, iulie 3, 2022

Fotbal feminin: Universitatea Alexandria părăsește “cu capul sus” Cupa României

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Fetele antrenate de Cătălin Pistolea au ieșit cu capul sus din Cupa României, la fotbal feminin. Într-un meci nebun, cu cinci goluri și multe faze de jos spectaculoase, disputat pe stadionul din comuna Buzescu, Universitatea Alexandria a fost învinsă de multipla campioană națională, Olimpia Cluj, cu scorul de 5-0. Deși valoarea între cele două echipe este una ca de la cer la pământ, trebuie remarcat talentul tinerelor jucătoare pentru sportul cu balonul rotund. A fost un meci viu disputat, în care întreg lotul a ieșit în evidență, cu un plus pentru Elena Frîncu, Otilia Durlă sau Cristina Tudorache.
Conducerea echipei este mulțumită de prestația fetelor și declară că echipa rămâne concentrată pe Play-Out-ul Ligii I de fotbal. Pentru echipa Universitatea Alexandria au jucat: Pencea Andreea, Nica Alexandra, Dumitrache Oana, Iorgoni Iulia, Durlă Otilia, Pană Claudia, Radu Mădălina (Șerban Roxana 80), Tudorache Cristina, Olaru Andra, Săvescu Iulia, Frîncu Elena iar rezerve au fost Boldeiu Ana Maria și Trifu Carmen.
“Capul sus, fetelor! Mult succes în continuare!”, este mesajul de încurajare postat pe pagina de socializare a echipei. Urmărul meci va fi la Reșița, pe 16 mai.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare