27.4 C
Judeţul Teleorman
miercuri, mai 25, 2022

HAPPYCINEMA® oferă noi documentare şi un portofoliu variat de producţii online

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Platforma online HAPPYCINEMA® oferă noi titluri care pot fi vizionate din confortul propriei locuinţe. Catalogul este foarte divers, cu producţii de scurtmetraj şi lungmetraj, şi cuprinde genuri pentru toate gusturile, de la documentare, comedii, filme romantice, drame şi chiar teatru online pentru copii.

,,De la debutul platformei, documentarele de artă au fost cele mai vizionate, au avut succes, ceea ce ne-a convins de apetitul românilor pentru filme de calitate. Vom oferi săptămânal titluri noi cu subtitrare în limba română. Filmele pot fi accesate în siguranţă, la o calitate excelentă”, a declarat Ecaterina Mateescu, manager Happy Cinema.

Mai jos sunt noile documentare disponibile pe platformă:

Van Gogh – A New Way of Seeing

Documentarul oferă o perspectivă nouă asupra biografiei unuia din cei mai iubiţi artişti ai lumii, având acces nelimitat la comorile din Muzeul Van Gogh din Amsterdam şi prezintă interviuri exclusive cu echipa curatorială a muzeului şi istorici de artă.
Trailer: https://bit.ly/2ZnrSoh

Canaletto & the Art of Venice

Cinefilii se vor îmbarca într-un tur care îi va duce în locurile îndrăgite ale secolului al XVIII-lea, care au fost imortalizate de Canaletto – de la Podul Rialto la Piata San Marco, şi de la Palatul Dogilor la Biserica Santi Giovanni e Paolo.
Trailer: https://bit.ly/2WH9HIj

Florenţa şi Galeriile Uffizi

„Florenţa şi Galeriile Uffizi: o călătorie în inima Renaşterii” este mult mai mult decât un documentar clasic de artă: este o călătorie multidimensională, multi-senzorială în Renaşterea italiană prin cele mai frumoase şi reprezentative lucrări de artă ale perioadei.
Trailer: https://bit.ly/2LBP8qq

Leonardo da Vinci. Geniul din Milano

Documentarul urmăreşte anii pe care Leonardo Da Vinci i-a petrecut în Milano, perioadă în care a devenit un ilustru simbol al Renaşterii. În acest context, Milano a fost un oraş de legendă, un adevărat epicentru cultural.
Trailer: https://bit.ly/2TlrX7Q

Degas: Passion for Perfection

Filmul este o călătorie de la Muzeul Fitzwilliam din Cambridge, a cărui colecţie a lucrarilor lui Degas este cea mai reprezentativă din Marea Britanie, până pe strazile Parisului. Având acces exclusiv la lucrări rare şi diverse, documentarul spune povestea fascinantă a încercărilor lui Degas de a atinge perfecţiunea prin experimentarea cu noi tehnici şi prin lecţiile pe care le-a învăţat studiindu-i pe maeştrii din trecut.
Trailer: https://bit.ly/3dTKfF2

În săptămânile următoare, vor fi disponibile şi mult aşteptatele documentare Klimt & Schiele Eros şi Psyche, Tintoretto. Un rebel în Veneţia, Water Lilies of Monet The Magic of Water and Light, Gauguin în Tahiti. Paradisul pierdut, Muzeul Prado. O colecţie a minunilor şi multe altele.

Documentarele sunt subtitrate în limba română iar costul unei vizionări este de 19 lei. Pentru restul filmelor o vizionare este 12 lei, iar pentru teatru o vizionare costă 18 lei.

HAPPYCINEMA® este al doilea lanţ de cineplexuri ca acoperire naţională şi este un brand construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele din Bucureşti, Bacău, Buzău, Bistriţa, Focşani, Alexandria sunt temporar închise, acestea îşi vor relua activitatea în funcţie de reglementările impuse de autorităţi.

Planul de extindere al reţelei de cinematografe nu va fi afectat, urmând ca în viitorul apropiat să se inaugureze Happy Cinema Slobozia şi Happy Cinema în Colosseum Mall din Bucureşti.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare