23.5 C
Judeţul Teleorman
marți, iulie 27, 2021

Handbalul are viitor în Teleorman! Juniorii de la CSS Alexandria, victorie “pe linie”, la ultimul turneu de pregătire

Articole noi

Zeci de poliţişti supraveghează zilnic trecerile de frontieră de la Turnu Măgurele şi Zimnicea

Aproximativ 3.900 de poliţişti de frontieră desfăşoară, zilnic, în această perioadă, activităţi de supraveghere şi control atât în punctele...

Angajări la STAT. Se caută asistent social, inginer, bibliotecar şi electromecanic

Doar câteva porturi vacante vor scoate la concurs primăriile şi instituţiile din Teleorman, în următoarea perioadă. În consecinţă, puţine...

Unităţile de învăţământ din Teleorman, primăriile şi alte instituţii se pot înscrie în competiţia naţională: „Campionii dezvoltării durabile în EDUCAŢIE”

Se caută campionii educaţiei! S-a lansat competiţia naţională adresată celor care au derulat proiecte în domeniul educaţiei, competiţie organizată...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Sâmbătă, 7 martie, în sala de sport a Șc. Gen. nr. 7 din Alexandria, s-a desfășurat un turneu de pregătire la handbal, cu participarea a trei echipe de copii (juniori IV, născuți în anii 2006-2007), componenți ai loturilor: C.S. Caracal (antrenor Manuel Condescu), A. S. Șc. nr. 10 Giurgiu (antrenor Ion-Florin Daniel) și C. S. S. Alexandria (antrenor Liviu Candidatu). Cele trei meciuri disputate s-au încheiat cu următoarele rezultate:

CS Caracal-AS Giurgiu 26-23; CSS Alexandria-CS Caracal 24-22 și CSS Alexandria-AS Giurgiu 33-32. 

Meciurile, foarte disputate, s-au bucurat de o prestație pe măsură și obiectivă, din partea celor doi arbitri alexăndreni, Ionuț Ciotîngă și Gheorghe Spătaru.

Turneul de pregătire a fost câștigat de către juniorii alexăndreni, fiind la final apreciat de către toți cei prezenți, atingându-și scopul.

De menționat că tinerii handbaliști alexăndreni au mai câștigat, acum câteva luni, un alt turneu de pregătire disputat tot la Alexandria, cu participarea unor echipe din mai multe județe din sudul României dar și din Bulgaria, iar la alte turnee organizate în țară, s-au clasat constant pe podium.

Îi felicităm pe tinerii  handbaliști (precum și pe antrenorul Liviu Candidatu, neuitându-i pe inimoșii lor suporteri, părinții) pentru efortul, dăruirea și rezultatele obținute, și le dorim în continuare, succes în cariera sportivă, dar și la învățătură.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Zeci de poliţişti supraveghează zilnic trecerile de frontieră de la Turnu Măgurele şi Zimnicea

Aproximativ 3.900 de poliţişti de frontieră desfăşoară, zilnic, în această perioadă, activităţi de supraveghere şi control atât în punctele...

Articole similare