8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Gică Sîrbu, un primar care a demonstrat că poate

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În doar trei ani de mandat de primar, în 2013 au fost alegeri parțiale, Gică Sîrbu(PNL) a reușit să schimbe o imagine prăfuită a comunei Bujoru. Pentru că domnia sa nu s-a ghidat după „ziua trece, leafa merge”, a vrut să respecte încrederea pe care concetățenii săi i-au acordat-o. Iar efectele acestei decizii se văd, oamenii vin cu încredere la primar să-și spună păsul, mai ales că găsesc mereu o ușă deschisă la dânsul.

Preluând din mers conducerea unei comune cu suficiente probleme, s-a apucat imediat de treabă. Primul obiectiv din proiectul său de primar a fost cel legat de educație, pilon important în dezvoltarea unei societăți, reabilitând și dotând cu cele necesare școala și grădinița. Era nevoie să fie făcut ceva pentru viitorul comunei, mai ales că vorbim de o localitate în care sporul demografic e pe minus. Tot la școală a construit și un teren sintetic de fotbal, sportul fiind o variantă de a atrage tânăra generație într-un mod de viață sănătos.

Siguranța cetățeanului a fost o altă prioritate a primarului Sîrbu, în timpul mandatului său fiind achiziționat un sistem de supraveghere video în comună cu monitorizare în primărie și la postul de Poliție.

Nici partea cultural-spirituală a localității nu a fost neglijată. In acest mandate s-a reabilitat programul GAL Căminul Cultural din localitate, sala de spectacole devenind o mică bijuterie, iar lăcașurile de cult ale bisericilor ortodoxe, adventiste sau cea a creștinilor după evanghelie primind ajutor de întreținere din partea primăriei.

Infrastructura localității este și ea în atenție, în acest mandat pietruindu-se drumurile comunale. Pentru o mai bună și facilă întreținere a drumurilor au fost achiziționate utilaje special dar și o autofreză pentru dezăpezire. De asemenea, s-a indiguit cursul râului Vedea pentru a se îmbunătăți sistemul de protecție împotriva inundațiilor.

Pentru următorul mandat, Gică Sîrbu are în vedere finalizarea unui proiect deja început, amenajarea trotuarelor de pe marginea drumului național 5C, o amenajare piscicolă pe fostul curs al râului Vedea, extinderea cimititului comunal. Mai este depus un proiect pentru introducerea apei curente și a canalizării, așteptându-se aprobarea.

Aceste realizări într-un timp relative scurt îi dau motive primarului Gică Sîrbu să aibă încredere să ceară concetățenilor săi încă un mandate. Cu echipă de consilieri competenți ce doresc să îmbunătățească viața de zi cu zi a celor din Bujoru, primarul Sîrbu reprezintă o certitudine pentru votanții săi, a dovedit că merită să-I fie acordată onoarea de a conduce Primăria Bujoru.

IMG_2773

IMG_2781

IMG-20160504-WA0000

IMG-20160504-WA0016

IMG-20160426-WA0002

IMG-20160504-WA0010

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare