15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Chiar dacă vor câştiga, cel puţin trei primari din Teleorman nu îşi vor termina noul mandat

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pe surse, am aflat că cel puţin trei primari din Teleorman, deşi au şanse aproape sigure să-şi continue un nou mandat, până în toamnă sunt în pericol de a-şi pierde funcţia. Şi nu este vorba de cei care sunt în proces cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pentru incompatibilitate.

Pe masa de lucru a procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) se află dosare ale edililor-şefi din judeţul nostru. Unele fac obiectul unor plângeri nejustificate, răzbunări politice puerile, însă sunt şi fapte grele săvârşite de aceştia. Ne referim la deturnări de fonduri, licitaţii trucate şi devize de lucrări nejustificate.

Planul DNA este să rezolve mai întâi dosarele de mare corupţie. Primul eşalon. Apoi, se va îndrepta către coordonatorii de credite ale unităţilor teritorial-administrative, începând cu marile oraşe până la cele mai mici localităţi. Al doilea eşalon.

După cum se ştie, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat recent legea privind confiscarea averilor ilicite. Toţi cei care sunt condamnaţi pentru evaziune fiscală şi de tot ce ţine de însuşirea nejustificată a banului public vor înapoia sumele respective. În bani sau bunuri deţinute.

Din aceleaşi surse, am fost informaţi că un primar important din Teleorman are nu mai puţin de 20 (douăzeci) de dosare pe masa DNA. Să ne aşteptăm la surprize mari!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare