Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Chiar dacă vor câştiga, cel puţin trei primari din Teleorman nu îşi vor termina noul mandat - Informatia de Teleorman
28.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Chiar dacă vor câştiga, cel puţin trei primari din Teleorman nu îşi vor termina noul mandat

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pe surse, am aflat că cel puţin trei primari din Teleorman, deşi au şanse aproape sigure să-şi continue un nou mandat, până în toamnă sunt în pericol de a-şi pierde funcţia. Şi nu este vorba de cei care sunt în proces cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pentru incompatibilitate.

Pe masa de lucru a procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) se află dosare ale edililor-şefi din judeţul nostru. Unele fac obiectul unor plângeri nejustificate, răzbunări politice puerile, însă sunt şi fapte grele săvârşite de aceştia. Ne referim la deturnări de fonduri, licitaţii trucate şi devize de lucrări nejustificate.

Planul DNA este să rezolve mai întâi dosarele de mare corupţie. Primul eşalon. Apoi, se va îndrepta către coordonatorii de credite ale unităţilor teritorial-administrative, începând cu marile oraşe până la cele mai mici localităţi. Al doilea eşalon.

După cum se ştie, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat recent legea privind confiscarea averilor ilicite. Toţi cei care sunt condamnaţi pentru evaziune fiscală şi de tot ce ţine de însuşirea nejustificată a banului public vor înapoia sumele respective. În bani sau bunuri deţinute.

Din aceleaşi surse, am fost informaţi că un primar important din Teleorman are nu mai puţin de 20 (douăzeci) de dosare pe masa DNA. Să ne aşteptăm la surprize mari!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Gaze naturale, în zeci de comune din Teleorman. Ordinul privind aprobarea listei localităților și sumele alocate a fost semnat

Veste bună pentru cetățenii din Teleorman. Ministrul Dezvoltării a semnat ordinul privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele...

Articole similare