31.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

George Drăghici: „Este nevoie de o administraţie liberală la nivelul primăriei Alexandria, cât şi la nivelul Consiliului Judeţean”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

George Drăghici, preşedintele PNL Alexandria, este omul care spune lucrurilor pe nume. Simplu şi direct, fără ocolişuri sau să urmărească vreun scop anume. Pentru el, munca în echipă înseamnă garantarea succesului.

Reporter: Am dori o poziţie oficială din partea dumneavoastră privind candidatura liberalului Florin Titirişcă la funcţia de primar al municipiului Alexandria, cum vedeţi programul domniei sale şi câteva informaţii depre lista de consilieri…
George Drăghici: Are toată susţinerea mea. Necondiţionată. Îmi aduc aportul ca şi când aş face-o pentru mine personal. Discuţiile au fost şi înainte de a se definitiva candidatura şi ulterior, după ce a fost definitivată. I-am zis: „Indiferent cine va fi candidatul, trebuie să facem echipă!”
Lucrăm la un program comun pe capitole şi pe sfere de activitate, o echipă desemnată să se ocupe exclusiv de acest proiect pentru Alexandria. În acest sens, în cadrul PNL Alexandria, s-au constituit comisii de specialitate pentru fiecare domeniu de activitate în parte. Cu profesionişti autentici. Două exemple vă dau: Gabi Nădrag, un foarte bun strateg şi vizionar, concentrat pe proiectul înfiinţării de locuri de muncă imediate. Alexandru Cătălin Dumitraşcu, medic la UPU (Spialul Judeţean de Urgenţă Alexandria), un tânăr de mare perspectivă, doxă de cunoştinţe şi gata să găsească oricând formulele necesare pentru revigorarea sistemului de sănătate.
Pentru Consiliul Local, venim cu o echipă tânără, cu oameni de excepţie din punct de vedere profesional şi moral.

R: De asemenea, de ce ar trebui să plece actualul primar, Victor Drăguşin?
G.D.: A venit vremea să lase şi pe alţii. Se impune o administraţie de dreapta a oraşului, cu idei novatoare. În primul rând, crearea de locuri de muncă. Ăsta e obiectivul principal, nu trebuie să ne pierdem în vorbe. Administraţia actuală, care tot s-a perpetuat, nu a reuşit şi nici nu va fi în stare vreodată să atingă acest obiectiv. S-a văzut. Concret, nici nu se pune la îndoială construirea parcului industrial, de fapt al actualului parc industrial declarat încă de pe vremea când eram consilier local şi care nu s-a realizat până acum. Demersurile vor fi făcute în prima zi de administraţie liberală. Sunt două proiecte. Noi îl vedem ca pe un parc îndreptat mai mult spre sectorul agricol. De exemplu, silozuri de cereale. Nu sunt necesare multe investiţii. Dezvoltarea unui parc industrial în adevăratul sens al cuvântului, într-o zonă unde există ceva de profil. Mă refer la zona KOYO (Rulmentul). Perimetrul acesta nu mai necesită investiţii în ceea ce priveşte crearea de utilităţi.

R: Este cea mai bună alegere Eugen Pîrvulescu pentru a conduce Consiliul Judeţean Teleorman?
G.D.: Eugen Pîrvulescu este copreşedintele PNL Teleorman şi şi-a manifestat dorinţa cu mult timp în urmă de a candida. Cu siguranţă, aşa cum şi-a făcut o carieră în afaceri, tot atât de bine poate face carieră şi în poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Da, indiscutabil e cea mai bună alegere. Toţi îl susţinem, fără rezerve. Are calităţi incontestabile de lider. Dar cel mai important este faptul că îşi doreşte cu adevărat şi în acelaşi timp e în stare să schimbe în bine soarta judeţului. Proiectele lui sunt concrete şi sustenabile. Nu ştiu să fi promis ceva şi să nu se fi ţinut de cuvânt. Aşa cum e nevoie de o administraţie liberală la primăria muncipiului Alexandria, tot atâta nevoie este şi la Consiliul Judeţean.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare