34.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Gălăteanu susține că e maltratat politic de către Marioara Toțe, director ADP Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ionel Gălăteanu, în vârstă de 47 de ani, din Alexandria, e o mână de om. Dar plin de energie și cu personalitate. E angajat la ADP Alexandria, ca muncitor necalificat, încă din anul 2001.

Nu e un razvrătit, din contră, dar nu suportă nedreptățile și ia atitudine. Cu oprice risc.

Campania electorală recent încheiată i-a adus necazuri. A fost un susținător fervent al liberalului Florin Titirișcă în lupta acestuia de a deveni primarul orașului. Nu zgomotos, ci cu bun simț. Pentru că a crezut în platforma-program a candidatului.

Toate i se trag de la niște comentarii făcute pe pagina de facebook la unele postări cu privire la activitatea ADP. Critice, în sens contsructiv, nu denigratoare, cum prost au înțeles șefii lui. Era vorba despre niște banale grătare construite aiurea și despre faptul că într-unul dintre comentarii a afirmat că „suntem negri pe plantație”, o expresie care se folosește des despre muncitorii necalificați, fără a-i imprima o conotație peiorativă.

Ionel declară că pe data de 13 iunie a fost rechemat, legal, din concediu, a fost scos în fața colegilor precum un elev care a comis o prostioară și admonestat verbal de Marioara Toțe, directoarea ADP: „Ai ținut cu Titirișcă, te duci la Titirișcă, la CRONOS!”. Mai mult, tot la îndemnul directoarei, șeful lui direct, Tudor Jianu, i-a dat un baros de zece kiloograme, cu care să muncească „la greu”.

Omul spune că nu a denigrat ADP-ul, că a comentat ca simplu cetățean al Alexandriei și că se simte maltratat politic.

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare