14.8 C
Judeţul Teleorman
joi, mai 30, 2024

Furt de energie electrică, în comunele Smârdioasa și Brânceni

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În cursul săptămânii trecute jandarmii teleormăneni au desfăşurat acţiuni de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică în judeţ, în colaborare cu lucrătorii societăţii de furnizare zonală, având ca destinaţie comunele Smârdioasa şi Brânceni. Acţiunile au fost de scurtă durată şi au fost întocmite dosare cu actele de sesizare pentru 4 fapte de „furt”, conform Codului Penal şi „folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea”, conform Legii 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale. Acţiunile noastre în acest sens vor continua şi în perioada următoare.

Jandarmeria Teleorman nu neglijează acest aspect, drept pentru care desfăşoară frecvent astfel de acţiuni pentru prevenirea şi stoparea fenomenului infracţional în acest domeniu. Faptele descrise reprezintă un real pericol pentru viaţa şi integritatea fizică a persoanelor ce le săvârşesc, racordarea clandestină la instalaţiile electrice provocând un număr mare de victime în fiecare an.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Călinești, Cosmești și Băbăița – președintele Consiliului Județean Adrian Gâdea în mijlocul oamenilor

În cadrul întâlnirilor electorale, Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean, candidat pentru un nou mandat la alegerile din 9 iunie,...

Articole similare