11.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 14, 2021

Frăția polițiștilor! „Obosit” și cu mașina-n șant, un om al legii din Alexandria a fost scăpat printre degete de colegii săi!

Articole noi

Incendiu, în comuna Poeni. Cauza probabilă: o butelie montată necorespunzător, ce prezenta scăpări de gaze

În jurul orei 13.15, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu...

Şanse reduse pentru teleormănenii care vor să muncească la STAT. Doar trei posturi vacante, la nivelul judeţului

Oportunităţi din ce în ce mai reduse pentru teleormănenii ce vor să se angajeze în sistemul bugetar. Potrivit anunţului...

Ordin de protecţie pentru un bărbat din Vârtoape. Acesta este acuzat că şi-ar fi bătut soţia

Numărul cazurilor de violenţă domestică a crescut în perioada pandemiei. Nu este săptămână în care să nu auzim de...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Zăpada şi alcoolul nu fac casă bună! A simţit pe pielea lui un poliţist din Alexandria, tablagiu pe la Ordine Publică. Joia trecută, aproape de miezul nopţii, pe o ninsoare de abia vedeai la 10 metri, omul legii şi un prieten bun au dat zor să ajungă în Alexandria. Erau aproape, în comuna Poroschia. Dar, ceasul rău, pisica neagră, le-a tăiat calea. Într-o clipă de neatenţie, pe un carosabil îmbâcsit cu omăt, poliţistul a pierdut controlul volanului. Spre norocul lui, maşina s-a oprit la timp, aproape de şanţ. Semn că autoturismul îşi iubeşte stăpânul. Mai ales că omul, aşa cum spun gurile rele, şi-ar fi vândut apartamentul pentru a-şi procura maşina “de fiţe”.

Observând evenimentul, câţiva cetăţeni de bună credinţă, care treceau prin zonă, s-au grăbit să le sară în ajutor ghinioniştilor. Au tras de uşă, dar portiera s-a încăpăţânat să se deschidă. Apoi, cu strângere de inimă, au bătut în geam, în speranţa că pasagerii sunt vii şi nevătămaţi şi vor da un semn de viaţă. Şi cum Dumnezeu este mare, minunea s-a produs! Într-un final, cu o lehamite de zile mari, şoferul a deschis fereastra. Cu ochii bulbucaţi, de parcă sudase toată ziulica, bărbatul nu prea a înţeles cum stau treburile şi pe ce planetă se află. Era în lumea lui, singur pe pământ. Întrebat dacă a păţit ceva, omul legii a fost atât de nedumerit, de parcă cineva l-a pus să rezolve o ecuaţie cu trei necunoscute. Mai bine l-ar fi bătut cu parul în cap. Într-un final, după ce frigul l-a lovit în creştet, a răspuns plicticos: Nu e nimic! Sunt în parcare!!!

Cei prezenţi la locul nefericitului eveniment spun că şoferul era atât de obosit încât nu şi-ar fi recunoscut moaca din buletin. Mirosea de parcă ar fi scos prăştina de pe fundul butoiului.

Întâmplător sau nu, prin zonă a ajuns şi un echipaj de poliţie. De la Alexandria. Poliţişti vechi şi cu multă experienţă, aceştia au venit chitiţi pe treabă, dornici să facă lumină şi în acest caz. Însă, după ce şi-au dat seama că şoferul este colegul lor, s-au moleşit de parcă ar fi fost seceraţi. Au invocat că nu este… în jurisdicţia lor, că sunt obligaţi să cheme Rutiera. Zis şi făcut. Numai că, până la venirea oamenilor legii de la Rutieră, cei doi cascadori, adică şoferul şi pasagerul, dispăruseră ca măgarul în ceaţă. Cu alte cuvinte, prinde orbul, scoate-i ochii.

Deocamdată, nu se ştie dacă omul legii a anunţat evenimentul în 24 de ore, aşa cum prevede legea. De altfel, nu este pentru prima data când poliţiştii pun batista pe ţambal atunci când la mijloc sunt implicate persoane cu care îşi înec amarul zilnic. În schimb, pentru ceilalţi participanţi în trafic, legea este sfântă. Ai oprit două secunde, acolo unde legea interzice, te-ai trezit cu poliţistul la geam, şi în ciuda explicaţiilor, te-a ars fără nicio remuşcare.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Incendiu, în comuna Poeni. Cauza probabilă: o butelie montată necorespunzător, ce prezenta scăpări de gaze

În jurul orei 13.15, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu...

Articole similare