22.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Fotbal feminin. Victorie cu 4-0 pentru ambele echipe ale CSM Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Duminică, pe stadionul din localitatea Plosca s-au disputat două jocuri ale echipelor noastre, unul în Liga I, contra celor de la Universitatea Galaţi, iar celălalt în Liga a III-a, contra echipei ACS Colţea Braşov. Ambele meciuri au fost câştigate de echipele CSM-ului cu scorul de 4-0, golurile fiind marcate de Oana Dumitrache, Iulia Săvescu, Andra Olaru şi Claudia Pană, pentru prima echipa iar pentru echipa a doua a marcate Mădălina Zanfir 3 şi Mihaela Radu. Cu aceste victorii fiecare echipă îşi consolidează poziţia în clasamentul Ligii în care evoluează. Astfel, echipa antrenată de Călin Pistolea urcă pe locul patru în Liga I, cu un număr de 15 puncte, având şanse mari să prindă Play-off-ul (primele 6 echipe).
Cea de doua echipă, care evoluează în Liga a III-a, antrenată de Gabriel Lungu, se distanţează în fruntea clasamentului, acumulând 15 puncte din 5 meciuri jucate. Etapa următoare CSM 1 va juca în deplasare la Târgovişte (7 noiembrie), iar CSM 2 se va deplasa la Baia Mare (14 noiembrie).

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare