28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Florin Titirișcă, candidatul cu cei mai mulți susținători pe Facebook

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Infopolitic.ro a dat publicității un top al celor mai vizibili candidați în mediul on line. Lista reține, pentru fiecare oraș reședință de județ (+ Voluntari pentru Ilfov), candidatul cu cei mai multi abonați pe Facebook, aceștia fiind apoi plasați în ordinea numărului de susținători.

Conform cifrelor, Florin Titirișcă, candidatul PNL pentru primăria Alexandria, are cei mai mulți susținători pe Facebook, aproape 5.000, ocupând poziția 30 în top. Pe primul loc se află Gabriela Vrânceanu Firea, urmată de Cătălin Cherecheș, Horea Vușcan și Emil Boc.

Conform celor de la infopolitic.ro, perioada de culegere a datelor privind numărul de susținători ai candidaților la alegerile locale a fost 19-22 aprilie 2016, cu unele actualizări ulterioare punctuale (rezultate din reverificarea datelor).

Echipa Infopolitic care a realizat această analiză (coordonată de Vlad Ciobanu) a fost sprijinită în procesul de colectare a datelor Facebook de studenți ai Facultății de Științe Politice – SNSPA.

Topul-candidatilor

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare