29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Florin Titirişcă, candidat la primărie, reclamă dughenizarea Alexandriei

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un tip extrem de bine organizat şi inventiv, căruia îi place lucrul bine pus la punct, Florin Titirişcă, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Alexandria, trage un semnal de alarmă cu privire la dughenizarea oraşului.
După ce a depistat nereguli şi bătaie de joc în cartierele urbei şi a venit şi cu idei viabile de soluţionare a problemelor exsitente, zilele trecute a făcut o analiză pertinentă referitoare la comerţul stradal: „Se apropie 1 Martie, moment în care ne gândim la primăvară şi la simbolurile care însoţesc începutul acestui anotimp mult aşteptat, Mărţişoarele ne oferă momente de bucurie; le căutăm cu multă atenţie, în locurile special amenajate, le admirăm şi, din multitudinea de culori şi modele, cu greu ne decidem pe care să le cumparăm. Desigur, astfel ar trebui să se întâmple într-un oraş civilizat, în ajunul Mărţişorului sau oricărei alte sărbători, unde, locurile de vânzare, amplasate în zona pietonală, ar trebui să ofere trecătorului un adevărat spectacol. În oraşul nostru am întâlnit, însă, un adevărat dezastru… Comerţul stradal se desfăşoară în locuri inadecvate: pe spaţiile verzi sau lângă un loc de joacă. Comercianţii, care, în mare parte, trăiesc din aceste activităţi, sunt nemulţumiti de condiţiile oferite de primărie. Sunt nemulţumiţi inclusiv de programul de vânzare impus de autorităţi. Avem nevoie de spaţii adecvate destinate comerţului stradal! Avem nevoie de SCHIMBARE!”

2

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare