21.4 C
Judeţul Teleorman
duminică, iulie 3, 2022

Flagrant! Trei persoane au fost prinse, în timp ce încercau să vândă 492 de grame de cannabis, pe raza județului Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La data de 05.12.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au comercializat cannabis către consumatori de pe raza județului Tulcea. La data de 04.12.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, pe raza județului Teleorman, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de 492 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 18.000 de lei.
Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, pe raza județelor Teleorman și Tulcea, în urma cărora au mai fost ridicate alte 50 de grame de cannabis, un cântar electronic și un grinder. La data de 05.12.2021, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a celor 3 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Teleorman, al luptătorilor din cadrul SAS Tulcea și SAS Teleorman și al lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Teleorman.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare