8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

„FIR ÎNTINS”, un concurs de pescuit sportiv devenit tradiţional

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Sîmbătă, 17 septembrie, în organizarea Compartimentului Sport din cadrul Direcţiei de Cultură, Educaţie, Creaţie şi Sport Roşiorii de Vede, pe Lacul Urluiu din apropierea municipiului Roşiorii de Vede, s-a desfăşurat cea de-a VII-a ediţie a tradiţionalului concurs de Pescuit Sportiv intitulat Cupa „FIR ÎNTINS”.

În competiţie s-au înscris numeroşi roşioreni de toate vîrstele şi preocupările, iubitori ai pescuitului sportiv.

Cum în pescuit, şansa are un rol primordial, şi de această dată concursul s-a bucurat de frumuseţea imprevizibilului. După 6 ore de competiţie, în care concurenţii au recoltat cît mai mulţi peşti pe care apoi i-au prezentat juriului care a deliberat, concursul s-a încheiat cu premierea cîştigătorilor.

Premiile au fost înmînate cîştigătorilor de primarul municipiului Roşiorii de Vede, Cîrciumaru Valerică.

Cea de a VII-a ediţie a tradiţionalei competiţii s-a bucurat de succes în rîndul participanţilor care i-au asigurat pe organizatori încă de pe acum că la anul se vor înscrie din nou în competiţie cu scopul de a obţine peştele cel mare sau, de ce nu,… peştişorul de aur.

peste-2

peste-1

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare