35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

FĂRĂ ALCOOL LA VOLAN!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr.11 Gălăteni au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, în cazul unui bărbat depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 506, în comuna Gălăteni către comuna Frăsinet, deși ar fi consumat băuturi alcoolice.

În ziua de 04 iunie a.c., în jurul orei 13:50, în timp ce desfășurau activități curente de menținere a siguranței traficului rutier, polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că o persoană de sex masculin conduce haotic un autoturism ce se deplasează pe DJ 506, în comuna Gălăteni. Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în comuna Gălăteni, a condus un autoturism pe drumurile publice, deși consumase băuturi alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul etilometru a indicat o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge, necesare pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea unității de parchet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare