35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

Cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, reținut de polițiști

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Roșiori de Vede au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 21 de ani, din comuna Peretu, cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit în cazul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovirea sau alte violențe și tentativă la furt calificat.

Din cercetări a reieșit faptul că, în ziua de 4 iunie a.c., persoana cercetată ar fi provocat distrugeri anvelopelor unui autoturism folosit de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din aceeași localitate. Totodată, pe fondul unui conflict spontan, persoana bănuită, folosindu-se de o cazma, ar fi lovit un bărbat de 36 de ani, în zona membrelor superioare.

De asemenea, acesta a pătruns în curtea persoanei vătămate, de unde a încercat să sustragă bunuri. În urma administrării probatoriului, față de persoana cercetată a fost dispusă măsura reținerii, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare