Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Exclusiv!!! Paradox: Procurorul Nedelcuţă, propunere de arestare în ziua în care trebuia să fie numit procuror şef la secţia de urmărire penală! - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Exclusiv!!! Paradox: Procurorul Nedelcuţă, propunere de arestare în ziua în care trebuia să fie numit procuror şef la secţia de urmărire penală!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Reţinerea pentru 24 de ore a procurorului criminalist Traian Eduard Nedelcuţă, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, a bulversat lumea justiţiei din Teleorman şi nu numai. Până la o hotărâre definitivă a instanţei judecătoreşti, nimeni n-ar trebui să se pronunţe. Normal şi înţelept ar fi să aşteptăm ca justiţia să-şi facă datoria.

În toată această poveste există un paradox. Astăzi, 23 iunie, Nedelcuţă va fi prezentat Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită. Tot astăzi, îi informăm pe cititorii noştri în exclusivitate, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) urma să ia în discuţie numirea lui Traian Eduard Nedelcuţă în funcţia de procuror şef la secţia Urmărire Penală (a doua funcţie după procurorul-şef), din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. Întâmplare? Coincidenţă?

Denunţul împotriva procurorului criminalist s-a făcut în urmă cu câteva luni. În acest interval de timp, CSM l-a monitorizat şi, în baza unui raport de evaluare, cu siguranţă a ajuns la concluzia că îndeplineşte toate calificativele legale, morale şi profesionale. Oare să nu fi ştiut de acel denunţ?! Greu de crezut. Imposibil, după părerea noastră. Atunci, ne punem întrebarea: care este JOCUL?!

Problema este că, dacă va fi reţinut pentru 30 de zile, Nedelcuţă va fi suspendat din funcţia de procuror. Ce se va întâmpla în condiţiile în care s-ar demonstra că nu a luat mită? Îl va mai numi CSM-ul în funcţia de procuror-şef, secţia Urmărire Penală?!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare