29.2 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Evenimente rutiere

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Neatenția la volan costă

 Pe 29 februarie, în jurul orelor 07,30, P.C., în vârstă de 47 ani, din Orbeasca, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 601F, pe raza comunei Nenciuleşti, „delectându-se” la volan, nu a observat o persoană de 72 ani, din localitate, care se afla pe marginea din dreapta a drumului, în direcţia sa de mers şi a acroşat-o cu partea din dreapta faţă a vehiculului.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a persoanei, care a fost transportată la spital, unde i s-a stabilit şi diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral acut minor, plagă contuză frontală, hematom coapsă stânga”.
S-a întocmit dosar penal.

 

Accidentat din propria-i vină

Un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a lui S.C., de 65 de ani, din Gratia, a avut loc luni, 29 februarie, pe DJ 701.
Din cercetări a rezultat că U.O., 47 de ani, din Siliştea, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Gratia, în încercarea de a evita un pieton care traversa neregulamentar şi fără o prealabilă asigurare, l-a acroşat cu partea stângă a vehiculului.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, fiind transportat la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul „politraumatism prin accident rutier, TCC cu plagă parieto-occipitală, traumatism toracic şi bazin.
S-a întocmit dosar penal.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare