22.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Eveniment privat, întrerupt de polițiștii din Alexandria. 63 de petrecăreți, amendați cu 330 de milioane de lei vechi

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

63 de persoane, care participau la un eveniment privat, organizat la un restaurant din municipiul Alexandria, au fost sancționați contravențional de polițiști cu amenzi în valoare de 330 de milioane de lei vechi pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/202. Conform IPJ Teleorman, un alt eveniment ce se desfășura în comuna Drăgănești Vlașca a fost întrerupt de către oamenii legii. Aici, polițiștii au aplicat numai organizatorului două sancțiuni contravenționale, în cuantum de 60 de milioane de lei vechi.

În perioada 20 – 21 februarie a.c., peste 190 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, polițiști locali, jandarmi, precum și Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului au acționat, în principal, în zonele aglomerate din județ – piețe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unități de alimentație publică, dar și în trafic – pentru verificarea legalității efectuării transportului de persoane și mărfuri, precum și respectării măsurilor sanitare. În cadrul celor 25 acțiuni punctuale organizate, forțele participante au verificat modul de respectare a prevederilor Legii nr. 55/2020. Astfel, au fost verificate 199 de obiective, au fost legitimate nu mai puțin de 800 de persoane și verificate aproximativ 300 de autovehicule, totodată fiind verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuință. Ca urmare a neregulilor constatate, în cadrul acțiunilor punctuale au fost aplicate peste 180 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 46.000 de lei, forțele de ordine reamintindu-le cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în acest context.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare