Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Eugen Pîrvulescu: ” Sunt absolut sigur că, de Sărbători, țara va avea un guvern PNL” - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Eugen Pîrvulescu: ” Sunt absolut sigur că, de Sărbători, țara va avea un guvern PNL”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Urmare a consultării cu partidele politice, Executivul a stabilit, prin Hotărâre, ca alegerile parlamentare pentru Senat și Camera Deputaților să se desfășoare duminică, 11 decembrie 2016, urmând ca actul normativ să intre în vigoare la data de 12 septembrie 2016.

Astfel, campania electorală se va desfășura în perioada 11 noiembrie – 10 decembrie. Listele electorale permanente se vor întocmi cel târziu cu 3 zile înaintea alegerilor, pe 8 decembrie.

Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, este convins că rezultatul votului va fi unul pozitiv pentru formațiunea politică județeană pe care o reprezintă.

”Sunt absolut sigur că, de Sărbători, țara va avea un guvern PNL. Noi, liberalii din județ, vom depune toate eforturile pentru mobilizarea electoratului. Am convingerea unui rezultat favorabil, la Teleorman, care să ne permită obținerea a două fotolii de deputat și unul de senator”, a declarat Pîrvulescu.

Referitor la data alegerilor parlamentare, liderul liberalilor l-a ironizat pe Liviu Dragnea despre care a spus că se zgârie pe ochi din cauza faptului că nu mai poate să care cetățenii la vot. Nici pe cei vii, nici pe cei morți!

”Dragnea e un om credincios. Știe că morții nu înviază în preajma Sărbătorilor de iarnă. Ăsta e marele lui of și e conștient că, în situația dată, nu va mai reuși să-i scoată la vot din cimitire!”, a precizat președintele Eugen Pîrvulescu.

C.R.  

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare