31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman: „Le doresc tuturor femeilor să aibă sufletul doldora de fericire şi împlinire!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pentru Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, ziua de 8 Martie a fost una specială. Domnia sa a oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din Roşiorii de Vede, Alexandria, Plosca, Buzescu, Moşteni şi Botoroaga.
„Îmi vine în minte o propoziţie a lui Jean Jacques Rousseau, precum un dicton: „Toate popoarele civilizate au respectat femeia”. Pentru mine femeia reprezintă o binecuvântare. Biblic, se spune că e vasul mai slab, în sensul că trebuie protejată. Cel mai frumos cadou pe care i-l putem oferi este să o faci să se simtă iubită şi respectată. Să nu uităm că primul cuvânt pe care l-am rostit este „mama”. Să nu uităm că cele mai puternice sentimente, care ne-au fericit sufletul, le-am simţit pentru o femeie. Este fiinţa de care ne leagă însăşi viaţa. Le doresc tuturor femeilor, în special teleormănencelor, să aibă sufletul doldora de fericire şi împlinire!” este mesajul transmis de Eugen Pîrvulescu.

Ş.C.

4

6

5

3

2

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare