29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Este primarul Nanovului protejat de Garda de Mediu?

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

După cum aţi aflat, Florian Grosu, primarul comunei Nanov, s-a schimbat la faţă: din albastru a devenit roşu. Cu alte cuvinte, a îngroşat rândurile social-democraţilor. Va candida în iunie pentru un nou mandat din partea PSD. Motivele sunt numai de el ştiute. Deşi, oricare ar fi ele, le putem cataloga puerile. Traseisul politic caracterizează bărbaţii slabi.
Deşi atenţionat în dese rânduri de presa locală, Florian Grosu rămâne imun în ceea ce priveşte protejarea mediului înconjurător. Pe şoseaua care duce spre Turnu Măgurele, pe partea dreaptă, imediat după pădurice, vizavi de şoseaua de centură este un adevărat dezastru ecologic. Zeci de tone de gunoaie menajere urât mirositoare, munţi de moloz zac pe o suprafaţă de teren considerabilă ce aparţine Nanovului. Nu înţelegem de ce Garda de Mediu nu ia nicio măsură. Să înţelegem că această instituţie a statului este politizată? Aşteptăm răspuns.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare