31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Erica va fi ajutată de un om de afaceri din Alexandria să plece în Germania

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cazul Ericăi-fetiţa cu grave malformaţii la inimă, în vârstă de numai 2 ani şi 6 luni, din Alexandria, nu a rămas fără ecou. Impresionat de povestea tristă a acestui îngeraş, un om de afaceri din Alexandria a donat suma de 2000 de lei, bani de care familia mai avea nevoie pentru efectuarea controlului medical din luna martie, în Germania. Contactat telefonic, bunul samaritean a dorit să-şi păstreze anonimatul, declarând că nu doreşte să mediatizeze donaţia făcută, dar îi transmite sănătate şi o viaţă mai bună. Familia greu încercată îi mulţumeşte pentru gestul său de mare nobleţe.
Lupta pentru salvarea Ericăi continuă. Vor urma alte intervenţii pe cord deschis, până la corecatarea definitivă a malformaţiilor existente. Pentru asta, familia are nevoie de bani. E păcat ca din puţinul nostru să nu contribuim şi noi!
Cei cu suflet bun pot depune orice sumă de bani în conturile: RO57RZBR0000060011712796 (în lei) şi RO13RZBR0000060015981879 (în euro). Cod SWIFT: RZBRROBU, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Gănescu Ionela.

Geanina Rizea

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare