34.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Erica va fi ajutată de un om de afaceri din Alexandria să plece în Germania

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cazul Ericăi-fetiţa cu grave malformaţii la inimă, în vârstă de numai 2 ani şi 6 luni, din Alexandria, nu a rămas fără ecou. Impresionat de povestea tristă a acestui îngeraş, un om de afaceri din Alexandria a donat suma de 2000 de lei, bani de care familia mai avea nevoie pentru efectuarea controlului medical din luna martie, în Germania. Contactat telefonic, bunul samaritean a dorit să-şi păstreze anonimatul, declarând că nu doreşte să mediatizeze donaţia făcută, dar îi transmite sănătate şi o viaţă mai bună. Familia greu încercată îi mulţumeşte pentru gestul său de mare nobleţe.
Lupta pentru salvarea Ericăi continuă. Vor urma alte intervenţii pe cord deschis, până la corecatarea definitivă a malformaţiilor existente. Pentru asta, familia are nevoie de bani. E păcat ca din puţinul nostru să nu contribuim şi noi!
Cei cu suflet bun pot depune orice sumă de bani în conturile: RO57RZBR0000060011712796 (în lei) şi RO13RZBR0000060015981879 (în euro). Cod SWIFT: RZBRROBU, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Gănescu Ionela.

Geanina Rizea

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare