23 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Emil Picu, candidat PNL pentru primăria Pietroşani: „M-am hotărât să candidez, deoarece în toată perioada asta lucrurile au stagnat în Pietroşani”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Emil Picu, candidat din partea PNL, a ocupat fotoliul de primar al comunei Pietroşani în perioada 2004-2012. A demonstrat că are calităţi certe de manager şi stăpâneşte din plin actul administrativ.
Doreşte să-şi continue proiectele începute, proiecte care, în perioada 2012-2016, au stagnat. Declaraţia domniei sale în acest sens este edificatoare: „M-am hotărât să candidez, deoarece în toată perioada asta lucrurile au stagnat în Pietroşani, în sensul că proiectele începute, proiecte majore şi necesare practic localităţii (grădiniţa şi şcoala) se află în stadiul pe care eu le-am lăsat în anul 2012. Priorităţile pentru actuala conducere a primăriei fiind cu totul altele, nu a dat întâietate acelor proiecte de interes imediat, în folosul comunităţii, repet-grădiniţa şi şcoala, un lucru de altfel obligatoriu. Mai mult decât atât, conducerea primăriei s-a bazat pe banii proveniţi din taxele şi impozitele locale, banii proveniţi de la Guvern sau Uniunea Europeană nu au fost prioritari. Mă refer aici la proiecte guvernamentale şi europene.
Un alt motiv care m-a determinat a fost abandonarea proiectului de asfaltare a 9,5 kilometri de drumuri comunale, câştigat de către primărie în anul 2010, dar neintrodus la finanţare din lipsa fondurilor europene iar în 2014, când a fost introdus spre finanţare, actuala conducere nu a fost în stare să-l implementeze. Cu astfel de lucruri nu te joci. Nu ai voie să te joci. Pentru că e în joc gradul de confort şi civilizaţie al oamenilor.”

Propuneri pentru 2016-2020

Liberalul Emil Picu şi-a propus, pentru mandatul 2016-2020, următoarele obiective: construirea Căminului Cultural al comunei; construirea reţelei de canalizare şi a staţiei de epurare a apelor menajere; modernizarea străzilor comunale prin înălţarea lor, astfel încât uliţele ce pornesc de la şosea să fie înălţate la nivelul curţilor cetăţenilor, facilitând accesul în principal al celor ce locuiesc în deal; finalizarea lucrărilor de construcţie a Şcolii Gimnaziale  şi a Grădiniţei comunale, începute în timpul mandatului meu din 2008-2012; modernizarea domeniului public prin construirea de trotuare şi amenajarea spaţiului verde; refacerea islazului comunal prin lucrări de întreţinere şi reînsămânţare; reînfiinţarea Centrului Medical de Permanenţă, astfel încât comuna noastră să beneficieze de asistenţă medicală „non-stop”.

pnl pietrosani

pnl pietrosani 1

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare