34.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Elevii teleormăneni Daniela Kristina Zlataru şi Laura Mihaela Bădulescu, câştigători ai concursului „CEL MAI FRUMOS GÂND PENTRU PĂDURE”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Regia Naţională a Pădurilor-Romsilva a organizat, în perioada ianuarie-aprilie 2016, Concursul Naţional „CEL MAI FRUMOS GÂND PENTRU PĂDURE”, dedicat elevilor din ciclul primar şi gimnazial. Tema Concursului a fost ‘Un gând pentru pădure’, iar elevii participanţi s-au înscris cu câte un material care a constat într-un text scurt, de maximum 160 de caractere, pe adresa de email: concurs@rnp.rosilva.ro, sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/concursromsilva.

După evaluarea textelor participanţilor calificaţi, în conformitate cu Regulamentul concursului şi pe baza celor patru criterii: originalitate în tratarea subiectului, creativitate în tratarea subiectului, capacitate de a oferi informaţie şi memorabilitate, Comisia de Jurizare a desemnat un număr de 13 finalişti. Premiile acordate finaliştilor, în funcţie de numărul de puncte obţinute şi după validarea câştigătorilor, au constat în: participare într-o tabără de vară, în perioada vacanţei de vară a anului şcolar 2015-2016-‘Premiul Tabără’, pentru primii trei finalişti; tabletă Evolio-‘Premiul Tabletă’, pentru următorii zece finalişti.

Printre câştigători se numără şi doi elevi din judeţul Teleorman, este vorba de Daniela Kristina Zlataru şi Laura Mihaela Bădulescu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare