15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Băcanu Daniel Sorin, candidat PNL pentru primăria Lisa: „Rămân la datorie, cu aceeaşi implicare!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Băcanu Daniel Sorin, primarul în funcţie al comunei Lisa, candidează pentru un nou mandat din partea PNL. Atât sondajele de opinie cât şi dorinţa cetăţenilor de a-l avea încă patru ani să le conducă destinele din punct de vedere administrativ îl dau drept câştigător. Pentru că Dan este unul de-al lor. Îi înţelege, comunică cu ei, le ascultă of-urile şi face tot posibilul, în limita legii, să le rezolve problemele. Şi totdeauna concentrat pe proiecte care să aducă un grad de confort şi civilizaţie localităţii. Motto-ul după care se ghidează în această campanie electorală este unul care are rădăcinile bine înfipte în realitate: „Rămân la datorie, cu aceeaşi implicare!” dar şi cu aceeaşi echipă, păstrându-l ca viceprimar pe Daniel Ghebaur.

Realizări

Cu ani buni în spate de administraţie locală şi cu foarte multe realizări, Daniel Sorin Băcanu s-a implicat cu toată seriozitatea şi în mandatul 2012-2016 în proiecte de multe zeci de miliarde de lei vechi, finanţate prin diferite programe. Astfel, Lisa devine din ce mai mult o localitate modernă, cu un grad sporit de confort şi civilizaţie, fără ca bugetul local să fie implicat în împrumuturi bancare exorbitante.
Asfaltarea a 4,5 kilometri de drum de exploataţie agricolă-proiect finanţat prin FEADR-M 125-„Modernizarea exploataţiilor agricole din comuna Lisa, judeţul Teleorman” a reprezentat capul de afiş al realizărilor importante.
Modernizarea şi renovarea Căminului Cultural Lisa-proiect finanţat prin FEAD-M 322, „Modernizare şi renovare cămin cultural comuna Lisa, sat Lisa, judeţul Teleorman” a fost alt succes al primarului în funcţie.
Realizarea sistemului de canalizare ape uzate menajere în satele Lisa şi Vînători-proiect finanţat de la bugetul de stat-Administraţia Fondului pentru Mediu-„Sistem centralizat canalizare ape uzate menajere comuna Lisa, satele Lisa şi Vînători, judeţul Teleorman”-o altă reuşită pentru care merită felicitări.
Realizarea Studiului de Fezabilitate şi obţinerea avizelor în vederea depunerii proiectului „Modernizare drumuri de interes local în comuna Lisa, judeţul Teleorman” va crea localităţii o structură modernă.
S-a reabilitat iluminatul public şi înfiinţat Asociaţia de Dezvoltare Intracomunitară „Câmpia Boianului”, asociaţie compusă din comunele Lisa, Viişoara, Suhaia şi Fântânele, care are ca scop realizarea în comun a intereselor localităţilor menţionate.
Înfiinţarea farmaciei umane în satul Lisa a însemnat un obiectiv vital pentru comunitate.
Pentru primarul Băcanu, cel mai bine se potriveşte zicala: „Punct ochit, punct lovit!”. Tot ceea ce şi-a propus a şi realizat.

Propuneri 2016-2020

Extinderea sistemului de canalizare şi crearea serviciului public de utilităţi-apă şi canal este o prioritate.
Asfaltarea drumurilor comunale în ambele sate va rezolva definitiv problema de infrastructură.
Prin Proiectul „RO-NET”, locuitorii din satul Vînători, care nu beneficiază în prezent de infrastructură de comunicaţii în bandă largă, vor avea acces la asemenea servicii.
Crearea de noi spaţii de joacă în ambele sate, cu dotările necesare.
Realizarea unui parc de panouri fotovoltaice pentru furnizarea de energie electrică ar reduce la zero cheltuielile cu consumul public.
Înfiinţarea centrului de zi pentru copii în comuna Lisa este un deziderat mai vechi al primarului. Astfel, familiile nevoiaşe vor beneficia de un sprijin important.
Înfiinţarea unei farmacii umane în satul Vînători.
Finalizarea scrierii titlurilor de proprietate.
Reabilitarea Şcolii Gimnaziale Lisa şi amenajarea unei Săli multifuncţionale în interiorul şcolii pentru activitatea ansamblului artistic „Drăgaica”, prin proiectul „Lisa-un pas spre cultură”.
„Reabilitare parc multifuncţional comuna Lisa”.
Crearea de locuri de agrement finanţate prin Programul Operaţional de pescuit.
Toate acestea sunt obiective de interes local, cu şansă de sută la sută de a fi realizate. Niciun lisean nu se îndoieşte de buna intenţie a primarului şi de capacitatea de a duce la îndeplinire promisiunile făcute. A demonstrat-o de fiecare dată!

6

1

5

4

3

2

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare