31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

După alegeri…

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

S-au încheiat alegerile locale. Bucureștenii, sictiriți de numele candidaților, nu au ieșit la vot. Au lăsat Capitala pe mâna EXCLUSIVĂ a PSD-ului. O fi bine, o fi rău, nu se știe. După părerea mea, e o mare palmă dată Dreptei. Pentru că Dreapta în România e… stângace! Nu poți ieși cu Predoiu la bătaie. E șifonat și nu are carismă. Trebuia să ai un candidat cu care să rupi. Un rector de universitate, un decan de facultate, o personalitate neutră din punct de vedere politic. Un specialist de notorietate. Cu aceleași figuri nu mai poți câștiga.

PNL-ul, în general, nu s-a reformat. Nici ca personal, nici pe planul ideilor politice. Toți și-au prins curul cu prenadez de plușul tocit și îngălat al fotoliilor vechi, demodate. Nu vor să și-l mai desprindă.

În Teleorman, lucrurile nu au stat atât de rău. Păcat că nu s-a câștigat niciun oraș. Sincer, de Adrian Carabet, de la Videle, îmi pare rău. Îl vedeam ca pe cel mai destoinic primar.

Îl felicit pe tânărul și ambițiosul Cătălin Burcescu. A reușit să-și impună primarul la Drăgănești Vlașca. Pe Ciuperceanu, profesorul de sport, la fel de tânăr ca și el. Nu credeam pentru nimic în lume. Bine că n-am pus pariu. Liberalii au câștigat primării mari. Pe lângă Drăgănești, și Furculești, Bragadiru, Poeni. Într-un județ eminamente pesedist, PNL se încadrează în grafic. Păcat că unii liberali cu funcții s-au dat loviți și nu au ajutat cu nimic. Din contră, au pus bețe în roate. Sper să se ia măsuri drastice cu aceștia și să li se deconspire scenariul, acela de a-l fi debarcat pe liderul județean, în cazul în care se înregistra un eșec. Și dacă tot a venit vorba de Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, să-l felicităm. Fără multă experiență politică, a reușit să mențină în viață liberalismul în județ. Cu siguranță, acesta a fost adevăratul botez politic. Va ajunge un politician de marcă, pentru că, în primul rând, are ineligența necesară, conștiință și un suflet mare. Țineți minte, va da clasă! Este total deosebit de ceilalți.

Alegerile din toamnă-iarnă vor fi decisive pentru următorii 20 de ani. Dacă va câștiga PSD-ul, cu penalii lui, va fi un dezastru. Atenție, liberali! Atenție, Dreapta! Reformați-vă acum, pe loc!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare