19.6 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 24, 2022

Drumurile din Teleorman, împânzite de polițiști. Amenzi de circa 70.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pe  fondul creşterii numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronvirus, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman, cu suportul Jandarmeriei și Poliției Locale, a Direcției de Sănătate Publică Teleorman, Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Teleorman , Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorului Teleorman și Inspectoratului Teritorial de Muncă Teleorman au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel că, în ultimele 72 de ore au fost continuate acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, impuse pentru prevenirea și limitarea răspândirii Sars-Cov-2.

La cele 39 de acțiuni punctuale, organizate pe raza județului, au participat peste 340 de polițiști   din cadrul I.P.J. Teleorman, polițiști locali, jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului. S-a acționat în principal în zonele aglomerate din județ, cele pietonale, târguri și centre comerciale şi pe mijloacele de transport în comun.

În total au fost verificate 305 de societăți comerciale, au fost legitimate 1762 de persoane și au fost verificate în trafic 218 de autovehicule, dintre care 91 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 251 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 68.950 lei.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Programul filmelor la Happy Cinema Alexandria, perioada 23-29 septembrie

Vineri,23 Septembrie 12:20 Paws of Fury: The Legend of Hank - Acţiune, Animaţie, Comedie, Familie, Normal, AG 13:00 The Elfkins -...

Articole similare