7.8 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 28, 2023

Dosar penal pentru o tânără de 18 ani, din Islaz, după ce a condus un vehicul fără a poseda permis de conducere

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La data de 4 martie a.c., ora 22.35 poliţiştii din cadrul Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Crângu au depistat o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Islaz, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în comună, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii unui permis de conducere unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.
La data de 5 martie, a.c., ora 01.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare