7.8 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 28, 2023

51 de sancţiuni contravenţionale, aplicate de poliţişti, la sfârşit de săptămână

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La acest sfârşit de săptămână, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman au acţionat în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, fiind întocmite dosare penale şi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru diverse abateri privind circulaţia pe drumurile publice.
În urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 19065 lei, au reţinut 3 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. Dintre acestea, 7 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform LG 61/1991 R.În cadrul acţiunilor au fost legitimate 274 de persoane şi verificate 176 de autovehicule.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare