18.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 4, 2022

Dosar penal pentru doi şoferi din Izvoarele şi Dobroteşti, prinşi băuţi la volan

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 44 ani din comuna Izvoarele, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Alexandria, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infractiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului ”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent .

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Dobroteşti au depistat un bărbat în vârstă de 39 ani din comuna Dobroteşti, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Dobroteşti, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infractiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului ”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În Teleorman, monitorizarea electronică în cazul ordinelor de protecţie va fi operaţională din anul 2024

Potrivit unui comunicat al IGPR, în perioada octombrie 2022-decembrie 2025, în urma aplicării măsurilor în cazul emiterii ordinului de...

Articole similare