20.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Doru Stănescu, candidat PNL la funcţia de primar al comunei Beciu: „Dacă nu vii în sprijinul oamenilor, de ce îţi doreşti să ajungi primar?”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Scopul candidatului PNL la funcţia de primar al comunei Beciu, Doru Stănescu, este unul fără echivoc: atragerea de fonduri europene în vederea ridicării standardelor de viaţă şi civilizaţie ale populaţiei, prin accesarea de fonduri europene pentru proiecte eligibile. Este singurul mod de a convinge tinerii să revină în localitatea natală şi, împreună cu noul primar, să contribuie la reînflorirea satului românesc. O idee îndrăzneaţă, cu mari şanse de reuşită, ţinând cont de portretul candidatului şi de forţa şi voinţa acestuia de a se implica util în viaţa comunităţii.
Doru Stănescu pune accent pe educaţie şi doreşte să creeze un mediu propice de dezvoltare a celei mai tinere generaţii. Se impune reabilitarea şcolilor şi a grădiniţelor, inclusiv construirea unei grădiniţe în Smârdan, astfel copiii să fie scutiţi de a mai parcurge doi kilometri până la destinaţie.
Pentru că localnicii, în cea mai mare parte a lor, se ocupă cu agricultura ca mod expres de existenţă, o prioritate o reprezintă şi pietruirea căilor de acces înspre câmp, ţinând cont că pe vreme nefavorabilă aceste drumuri devin impracticabile. Nici uliţele din comună nu au o soartă mai bună. Candidatul PNL are pe agenda de lucru asfaltarea acestora, dar nu oricum, ci prin lucrări responsabile, câştigate în urma unei licitaţii care să dea dovadă de transparenţă, realizate la standarde europene şi la cele mai mici preţuri. Nu vrea să-şi bată joc de banul public.
Civilizaţia presupune utilităţi. Lucrările de aducerea apei potabile curente în satele Smârdan şi Bârseştii de Jos sunt mai mult decât necesare.
Atragerea de investitori reprezintă cheia succesului. Sănescu s-a gândit la reînfiinţarea centrelor de colectare a produselor animale şi vegetale, astfel încât locuitorii comunei să-şi poată vinde tot ceea ce produc suplimentar în gospodăriile lor. Acest proiect ar trebui luat ca exemplu de toţi primarii din judeţ.
Nu au fost uitate nici cultura, sportul şi sănătatea. O paletă de activităţi culturale, în care să fie implicate la modul direct unităţile de învăţământ, ar reînvia frumoasele tradiţii şi obiceiuri ale satului românesc. Sportul te ajută la dezvoltarea sănătăţii fizice şi mentale, îţi imprimă spiritul competitiv. Se impune crearea unei echipe de fotbal, în Beciu existând mulţi tineri talentaţi.
După cum se ştie, populaţia de la ţară e îmbătrânită şi bolnavă. Are nevoie de ajutor concret. Asistenţa medicală permanentă ar rezolva această problemă spinoasă. Un medic de familie care să aibă zilnic cabinetul deschis şi o farmacie de unde sătenii să-şi poată procura medicamentele necesare ar ajuta foarte mult.
„V-am prezentat proiectele mele, pe care le voi dezvolta în campania electorală. Sunt pregătit să le pun în aplicare încă din prima mea zi ca primar. Doresc din tot sufletul să mă implic total. Dacă-ţi doreşti cu adevărat, lucrurile vor deveni realizabile. Suntem în secolul XXl iar oamenii trebuie să beneficieze de un minimum grad de civilizaţie şi confort. Până la urma urmei, interesul meu este interesul celor care votează. Aşa trebuie gândit. S-au săturat de promisiuni neonorate. Dacă nu vii în sprijinul lor, de ce îţi mai doreşti să ajungi primar? Pentru ce? Atunci când te întâlneşti cu cel care a avut încredere în tine, să ai demnitatea să-l priveşti în ochi cu bucurie şi el pe tine, să  nu-ţi arate obrazul. Sunt multe lucruri de realizat în Beciu. Sunt pregătit să modernizez comuna şi să vin în sprijinul oamenilor de aici, să le diminuez din probleme” ne-a declarat Doru Stănescu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare